Coneix l’endolifting sommedics, únic a Lleida!

Coneix l’endolifting sommedics, únic a Lleida!
Clínica de cirugía y medicina estética con un equipo multidisciplinar de especialistas con una gran trayectoria. Miembro de la Sociedad Española de Cirugía Plástica Reparadora y Estética.
Creación: 11 ene 2019 · Actualización: 11 ene 2019

A Sommedics sabem que voleu aconseguir una pell més jove i lliure d’arrugues de forma natural, amb un rejoveniment del teixit del rostre, sense estiraments ni canvis de faccions, i el que és més important, sense passar per un procediment quirúrgic més invasiu i complicat. Aquesta és doncs la vostra solució, i no és casualitat que aquest tractament estigui considerat avui dia, com el millor per aconseguir un rejoveniment integral de cara i coll.

El lífting sense cirurgia o endolífting, consisteix en un tractament de tècnica làser mínimament invasiu, que s’utilitza per tensar i estirar la pell, mitjançant la retracció de la mateixa i la formació de col·lagen des del primer dia. Els resultats seran molt similars als d’un lífting, però sense dolor, sense necessitat de passar pel quiròfan i amb unes cicatrius, que amb una mida d’entre 2 a 3 mil·límetres, seran pràcticament imperceptibles.

Les zones que més tractem amb endolífting són el front, el terç mig superior del rostre, el terç mig inferior del rostre i el coll.

El procediment és normalment curt, depenent de la quantitat de zones a tractar, és ambulatori i té una ràpida recuperació, fet que permetrà al pacient tornar de forma immediata a la seva rutina i vida normal. A més a més, els resultats es visualitzen des de la primera setmana i continuaran millorant amb el pas dels dies.

Normalment aquest tractament requereix només d’una sessió, la qual pot repetir-se de forma anual o les vegades que el pacient, amb el seu metge, ho estimin convenient. Consisteix en realitzar unes quasi imperceptibles incisions a la zona a tractar i, mitjançant la inserció de petites microfibres òptiques al teixit subcutani, fer-hi arribar la calor selectiva del làser, que fondrà el greix sobrant i aconseguirà la retracció natural de la pell de forma immediata.

Les diferències entre un lífting facial i un endolífting són moltes, en el cas del segon tenim menor temps quirúrgic, bon control sobre la coagulació que redueix el risc de sagnat, postoperatori millor tolerat, ràpida recuperació i resultats molt naturals.

Heu de saber que molts són els grans avantatges d’aquest innovador tractament, entre els que destaquem, que és mínimament invasiu i ambulatori, és ràpid i amb una sola sessió s’aconsegueixen grandíssims resultats que es visualitzaran de seguida, és segur i precís, el temps de recuperació és mínim i no existeix postoperatori, no hi ha sagnat posterior ni hematomes i el resultat visual és natural i no representa canvis de faccions.

Consigue tu presupuesto con un solo click
¡Te informamos totalmente gratis!

Las informaciones que aparecen en Multiestetica.com en ningún caso pueden sustituir la relación entre el paciente y el médico. Multiestetica.com no hace apología de un producto comercial o de un servicio.

0 comentarios

Consulta al doctor