Coneix l’endolifting sommedics, únic a Lleida!

Coneix l’endolifting sommedics, únic a Lleida!
Clínica de cirugía y medicina estética con un equipo multidisciplinar de especialistas con una gran trayectoria. Miembro de la Sociedad Española de Cirugía Plástica Reparadora y Estética.
Creación: 11 ene 2019 · Actualización: 11 ene 2019

A Sommedics sabem que voleu aconseguir una pell més jove i lliure d’arrugues de forma natural, amb un rejoveniment del teixit del rostre, sense estiraments ni canvis de faccions, i el que és més important, sense passar per un procediment quirúrgic més invasiu i complicat. Aquesta és doncs la vostra solució, i no és casualitat que aquest tractament estigui considerat avui dia, com el millor per aconseguir un rejoveniment integral de cara i coll.

El lífting sense cirurgia o endolífting, consisteix en un tractament de tècnica làser mínimament invasiu, que s’utilitza per tensar i estirar la pell, mitjançant la retracció de la mateixa i la formació de col·lagen des del primer dia. Els resultats seran molt similars als d’un lífting, però sense dolor, sense necessitat de passar pel quiròfan i amb unes cicatrius, que amb una mida d’entre 2 a 3 mil·límetres, seran pràcticament imperceptibles.

Les zones que més tractem amb endolífting són el front, el terç mig superior del rostre, el terç mig inferior del rostre i el coll.

El procediment és normalment curt, depenent de la quantitat de zones a tractar, és ambulatori i té una ràpida recuperació, fet que permetrà al pacient tornar de forma immediata a la seva rutina i vida normal. A més a més, els resultats es visualitzen des de la primera setmana i continuaran millorant amb el pas dels dies.

Normalment aquest tractament requereix només d’una sessió, la qual pot repetir-se de forma anual o les vegades que el pacient, amb el seu metge, ho estimin convenient. Consisteix en realitzar unes quasi imperceptibles incisions a la zona a tractar i, mitjançant la inserció de petites microfibres òptiques al teixit subcutani, fer-hi arribar la calor selectiva del làser, que fondrà el greix sobrant i aconseguirà la retracció natural de la pell de forma immediata.

Les diferències entre un lífting facial i un endolífting són moltes, en el cas del segon tenim menor temps quirúrgic, bon control sobre la coagulació que redueix el risc de sagnat, postoperatori millor tolerat, ràpida recuperació i resultats molt naturals.

Heu de saber que molts són els grans avantatges d’aquest innovador tractament, entre els que destaquem, que és mínimament invasiu i ambulatori, és ràpid i amb una sola sessió s’aconsegueixen grandíssims resultats que es visualitzaran de seguida, és segur i precís, el temps de recuperació és mínim i no existeix postoperatori, no hi ha sagnat posterior ni hematomes i el resultat visual és natural i no representa canvis de faccions.

Consigue tu presupuesto con un solo click
¡Te informamos totalmente gratis!

0 comentarios

Las informaciones que aparecen en Multiestetica.com en ningún caso pueden sustituir la relación entre el paciente y el médico. Multiestetica.com no hace apología de un producto comercial o de un servicio.

Consulta al doctor